Raspisan novi natječaj za bespovratna sredstva "Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 9. srpnja 2018. godine Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT). Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem njihovog poticanja na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije.


Prijavitelj po predmetnom Pozivu u postupku dodjele bespovratnih sredstava može imati samo jedan projektni prijedlog i može mu biti dodijeljena samo jedna potpora.
Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva uključuju:
- Izrada/razvoj/nabava IKT poslovnih rješenja namijenjenih optimiziranju poslovanja/poslovnih procesa/proizvodnje
- Implementacija, prilagodba i integracija poslovnih rješenja s postojećim/novim IKT sustavom.
Po ovom Pozivu ne mogu se financirati aktivnosti povezane s izradom i optimizacijom mrežnih stranica i web shopa te izradom aplikacija i rješenja za mobilnu trgovinu.


Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 80.000,00 kuna, a najviši iznos je 1.000.000,00 kuna, pri čemu je intenzitet potpore za mikro i mala poduzeća 85%, dok je za srednja poduzeća intenzitet 65% prihvatljivih troškova. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 21. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 53.200.000,00 kuna. Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava eFondovi.


Više informacija možete saznati na linku: https://www.mingo.hr/page/poboljsanje-konkurentnosti-i-ucinkovitosti-msp-a-kroz-informacijske-i-komunikacijske-tehnologije-ikt-9-srpnja-2018


 


 


Natrag
scroll to top