NASTUP OBRTNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 26. ZAGORSKOM GOSPODARSKOM ZBORU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak 06. rujna 2018.g. otvoren je 26. Zagorski gospodarski zbor u Krapini, najznačajnija i najveća gospodarska manifestacija u Krapinsko-zagorskoj županiji. Zagorski gospodarski zbor okupio je veliki broj poduzetnika koji su prezentirali gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda.


U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije svoje proizvode izlagali su: Obrtničko učilište POUKA, EMBER, obrt za izradu suvenira, vl. Marko Solar, METALOPLASTIKA obrt za preradu i plastificiranje metala, vl. Damir Krulić, DELTAMETAL d.o.o., PAMPA-TEA proizvođački, trgovački, istraživački i uslužni obrt, vl. Krešimir Krznarić.


Ovogodišnji Zbor održao se u prostorima dvorane Osnovne škole “Ljudevit Gaj” Krapina na sveukupno 5.000 m² zatvorenog i otvorenog izlagačkog prostora u kojem je svoje proizvode izlagalo 270 izlagača.


Zagorski gospodarski zbor otvorio je izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.


Natrag
scroll to top