AMBASADORICI NAUKOVANJA, MIRJANI ŠEB ČIŽMEŠIJA, DODIJELJEN „TRADEMARK“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostoru Hotela Dubrovnik u Zagrebu, 12. rujna 2018. održana je završna konferencija projekta Erasmus + Uključite se u EP4A: europska partnerstva za naukovanje, nositelja Hrvatske obrtničke komore. Na konferenciji su prezentirani ciljevi i rezultati projekta te održana panel rasprava na temu „Suradnja i partnerstvo za kvalitetno naukovanje“ na kojoj su sudjelovali predstavnici iz Slovačke, Njemačke, Ujedinjenog kraljevstva, Hrvatske i Srbije.


Iznimno važni sudionici projekta bili su ambasadori naukovanja odabrani od strane Hrvatske obrtničke komore. Među njima je bila i koprivnička obrtnica, Mirjana Šeb Čižmešija, vlasnica Restorana „Klas“. O njezinom iskustvu rada s naučnicima snimljen je i edukativni film koji prikazuje kako motivira naučnike, što od njih očekuje i koja je uloga mentora u procesu naukovanja.


U okviru završne konferencije, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec dodijelio je svim ambasadorima naukovanja „trademark“, oznaku kvalitete za obrte, mala i srednja poduzeća koja se uključuju u naukovanje. Ambasadori su također potpisali i Izjavu o potpori partnerstvu naukovanju.


Natrag
scroll to top