ZAVRŠEN 21. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ovogodišnji 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održan je od 09. do 11. studenoga 2018. godine u prostorima Sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima.


Sajam je ove godine okupio oko 230 izlagača iz cijele Hrvatske koji su na ukupno 1.700 m² unutarnjeg i 2.500 m² vanjskog izlagačkog prostora brojnim posjetiteljima predstavili svoje proizvode i usluge. Županija partner Sajma bila je Bjelovarsko-bilogorska županija, a tema Sajma „EU fondovi za poduzetnike“.


Bogati program bio je kroz sva tri dana sajma. Prvi dan sajma obilježio je posjet gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama, svečano otvorenja sajma, izbor najstražarice Križevačke djevojačke straže i Martinja po križevačkim štatutima. Najviše događanja bilo je u subotu 10. studenog kada je program započeo sa organiziranim posjetom obrtnika iz drugih županija, održao se Sajam EU fondova, prezentacije obrtničkih zanimanja i programa za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike te brojnih radionica,  promocije autohtonih jela i pića kroz projekt Okusi Podravinu i Prigorje, revija frizura i modna revija.


Zadnji dan sajam 11.studenog održao se izbor najatraktivnijeg izložbenog prostora, nagradna igra Komunalnog poduzeća te nagradna igra sajma sa kojom je sajam i službeno zatvoren uz govor župana Darka Korena ujedno i predsjednika Organizacijskog odbora Obrtničkog i gospodarskog sajma koji se zahvalio svima na sudjelovanju, uključujući izlagače i organizatore sajma.


Iznimno smo zadovoljni velikim odazivom izlagača i posjetitelja te se zahvaljujemo svima i nadamo se jednako uspješnoj suradnji i sljedeće godine na 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije.


 


Natrag
scroll to top