OBRTNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE POSJETILI OBRTNIČKI SAJAM U MUNCHENU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Tridesetak obrtnika iz Koprivničko-križevačke županije tradicionalno je posjetilo Obrtnički sajam u Munchenu. Obrtnicima se pridružio župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa suradnicima.


Cilj posjeta je da se obrtnici upoznaju s novim tehnologijama, proizvodima i uslugama. Posebno je bilo zanimljivo vidjeti promociju obrtničkih zanimanja i usporediti s onim što imamo u Hrvatskoj.  Iz prezentacije na sajmu vidljivo je zašto je Njemačka uzor u strukovnom obrazovanju. Isto tako, obrtnici su mogli usporediti svoje proizvode i usluge sa konkurencijom iz cijelog svijeta, a sigurno su vidjeli kako mogu unaprijediti svoje poslovanje.


Koprivničko-križevački župan sa suradnicima i predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije posjetili su izlagački prostor Hrvatske obrtničke komore gdje su se mogli uvjeriti kako HOK dostojno prezentira obrtništvo iz Republike Hrvatske.


Natrag
scroll to top