RADNI SASTANAK U NAGYKANIZSI NA TEMU ZAJEDNIČKOG PROJEKTA S GOSPODARSKOM I INDUSTRIJSKOM KOMOROM NAGYKANIZSA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Nagykanizsi, dana 04.04.2019. održan je drugi radni sastanak mađarskih i hrvatskih partnera u svrhu apliciranja na zajednički projekt u okviru natječaja prekogranične suradnje Interreg V-A-HU-HR 2014-2020.


S mađarske strane sastanku su prisustvovali predsjednik Gospodarske i industrijske komore dr. Polay  József, tajnik Peter Kereskai, konzultant Robert Musits, počasni konzul Republike Hrvatske Atila Kos, ravnateljica Pannon sveučilišta Tóth-Kaszás Nikoletta, zamjenik ravnateljice Holczinger Tibor te predstavnici grada Nagykanizse. S hrvatske strane sudjelovali su pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko-križevačke županije Darko Masnec, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać i stručna suradnica za obrazovanje Jasmina Sinovec.


Na sastanku su detaljnije dogovorene projektne aktivnosti i zaduženja pojedinih projektnih partnera. Predstavnik Pannon sveučilišta Tibor Holczinger predstavio je program digitalizacije kao jednu od glavnih aktivnosti projekta te je detaljnije pojašnjeno na koji način će se digitalizacija primjenjivati u obrtima i poduzećima. 


Sljedeći radni sastanak održat će se krajem travnja u Koprivnici kako bi se dogovorile završne pojedinosti oko projekta. 


 


Natrag
scroll to top