ODRŽANA REVIJA FRIZURA I ŠMINKE U ORGANIZACIJI UČENIKA I NASTAVNIKA STRUKOVNE ŠKOLE ĐURĐEVAC - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 3. svibnja 2019. u Domu kulture Đurđevac održana je revija frizura i šminke koju su pripremili učenici i nastavnici Strukovne škole Đurđevac kao poklon svom gradu u sklopu obilježavanja dana Grada Đurđevca.


Reviju je uz ostale pokrovitelje sponzorstvom podržala i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije.


Svojim prisustvom organizatore su podržali zamjenik župana g. Ratimir Ljubić, gradonačelnik Grada Đurđevca g. Hrvoje Janči i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije g. Božo Barać.


Kompletan program pripremili su učenici frizerskog i kozmetičarskog usmjerenja uz mentorstvo svojih nastavnica Anice Čorba i Željke Grobenski, a na pozornici su im se pridružili i brojni gosti. Učenici su pokazali zavidne vještine u izradi tradicionalnih, svečanih, cvjetnih, ekstravagantnih te retro frizura i odgovarajuće šminke te na taj način prezentirali svoja znanja i vještine koje su stekli za vrijeme školovanja.


Ovo je druga revija po redu ove vrste koju su pripremili, a nadamo se da će i dalje nastaviti promovirati strukovno obrazovanje sličnim aktivnostima. Reakcije posjetitelja pokazale su da je trud koji su učenici i nastavnici uložili urodio izvanrednim rezultatima na čemu im od srca čestitamo.


Natrag
scroll to top