OBRTNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 3. OBRTNIČKOM HODOČAŠĆU U LOBORU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije sudjelovali su na 3. Hodočašću obrtnika Hrvatske u svetište Majke Božje Gorske u Loboru koje je održano u nedjelju, 26. svibnja 2019.
Ovo jedinstveno hodočašće održava se u organizaciji Župe Lobor, Udruženja obrtnika Zlatar i Obrtničke komora Krapinsko-zagorske županije. Hodočašće je prije tri godine zamišljeno kao događanje za obrtnike Krapinsko – zagorske županije, godinu kasnije proširilo se i obuhvatilo obrtnike sjeverozapadne Hrvatske, a ove godine sudjelovali su obrtnici iz cijele Hrvatske.
Iz Koprivničko-križevačke županije hodočastilo je dvadesetak obrtnika na čelu s predsjednicom Komore gđom Irenom Kovačić. Hodočasnici su razgledali kapelu sv. Antuna u Zazidju te sudjelovali u procesiji od kapele sv. Antuna do Svetišta Majke božje Gorske. Nakon križnog puta održana je sveta misa i blagoslov svih obrtnika. Posjet je završen zajedničkim druženjem za sve sudionike. Zahvaljujemo domaćinima na srdačnom dočeku i gostoprimstvu te se veselimo ponovnom susretu sljedeće godine.


Natrag
scroll to top