MODNA REVIJA I REVIJA FRIZURA U SKLOPU 22. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U subotu 09. studenoga 2019. godine u večernjim satima u sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardije Dijankovečkog održana je tradicionalna modna revija i revija frizura.

Modeli su predstavili zanimljivu odjeću, obuću, frizure i nakit, a reviju je otvorio predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović. Svoje radove pred mnogobrojnom publikom predstavili su sljedeći frizerski saloni i proizvođači odjeće „Mulier“, „Huten tekstil“, „Freye superstayle“, „Nazit“, „Anarcis“, „Pinkica kreative“, „Ellis“, „Škatuljica“, „Z.art“, „Tamarix nakit“, Strukovna škola Đurđevac, umirovljeni frizeri Ana Đurinić i Mirjana Horvat, Nikolina Levak iz Udruženja obrtnika Zlatar, „FS Dany“, „N&S salon ljepote“. Revija je kao i svake godine izazvala izuzetno velik interes posjetitelja koji su iskazali veliko zadovoljstvo viđenim, a poseban dojam na njih ostavili su najmlađi manekeni.


Natrag
scroll to top