POSJET NASTAVNIKA IZ ŠPANJOLSKE OBRTNIČKOJ KOMORI KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE I OBRTNIČKOM UČILIŠTU POUKA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U razdoblju od 05. do 08. studenoga 2019. godine, Strukovna škola Đurđevac ugostila je troje španjolskih nastavnika iz partnerske škole IES Las Galletas s Kanarskih otoka. Posjet je organiziran kao „job shadowing“ iz područja računalstva, kozmetičke i frizerske struke.

U sklopu mobilnosti nastavnici su u srijedu, 06. studenoga 2019. godine, posjetili Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište Pouka. Gostima iz Španjolske je ravnateljica Učilišta Jasmina Sinovec prezentirala područja rada Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Obrtničkog učilišta Pouka. Također,  gostima je prezentiran i način provedbe polaganja majstorskih ispita, ispita o stručnoj osposobljenosti i postupka licenciranja koji se provode u okviru Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te programe osposobljavanja i usavršavanja koji se provode u okviru Obrtničkog učilišta Pouka.

U petak, 8 studenoga 2019. godine, španjolski nastavnici sudjelovali su i na 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije. Prilikom posjeta Sajmu gosti su zajedno sa učenicima i nastavnicima Strukovne škole Đurđevac prezentirali obrazovne programe koje Strukovna škola Đurđevac nudi.


Natrag
scroll to top