OBRTNIČKA KOMORA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE I OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA PARTNERI SU U PROJEKTU „RAZVOJ KOMPETENCIJA KROZ UČENJE TEMELJENO NA RADU“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište POUKA partneri su u projektu „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ čiji je prijavitelj Obrtnička škola Koprivnica.

Projektom će se ostvariti programski i kadrovski uvjeti što je osnova za uspostavu Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji. Osnovni cilj Centra kompetentnosti je doprinos reformi u području strukovnog obrazovanja gdje će se obrazovati mladi ljudi koji će se stečenim znanjima i vještinama moći po završetku školovanja vrlo brzo uključiti u tržište rada s naglaskom na zanimanja u području elektrotehnike i računalstva. Projektom će se razviti 4 nova zanimanja zajedno s njihovim standardima  i kvalifikacijama,  strukovni kurikulum s ciljem poboljšanja srednjoškolskog strukovnog obrazovanja kao i 29 strukovnih kurikuluma za programe odraslih.

U projekt su uključeni i ostali partneri: Koprivničko-križevačka županija, Strukovna škola Đurđevac, Tehničko veleučilište Zagreb, Veleučilište u Bjelovaru, Veleučilište u Šibeniku, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Srednja škola Krapina, Avalon d.o.o., Dana Link d.o.o. i Elektro-čelik d.o.o.. Projekt je apliciran kod Ministarstva znanosti i obrazovanja, a vrijednost iznosi 30.6 milijuna kuna.


Natrag
scroll to top