DONACIJA KOMORE ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora odlučile su donirati 10.000,00 kuna Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica za borbu protiv korona virusa.

Djelatnici bolnice su na prvoj crti obrane od korona virusa te ulažu iznimne napore kako bi sačuvali zdravlje građana Koprivničko-križevačke županije.

Ovim skromnim prilogom želimo potaknuti i sve druge da u granicama svojih mogućnosti pomognu medicinskom osoblju da se što uspješnije bore protiv ove pandemije, a da koliko je to moguće, sačuvaju svoje zdravlje.

Ovom prilikom se isto tako želimo zahvaliti svima od Vlade Republike Hrvatske preko Koprivničko-križevačke županije do jedinica lokalne samouprave na svemu što čine da obrtnici i njihovi zaposlenici prebrode ovu krizu izazvanu korona virusom.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora donirat će svaki mjesec za vrijeme trajanja krize po 10.000,00 kuna u humanitarne svrhe onima kojima je najpotrebnije, a u dogovoru sa Županijskim stožerom Civilne zaštite.


Natrag
scroll to top