PRODULJEN ROK ZA UPIS U ONLINE PROGRAM USAVRŠAVANJA ZA EU VODITELJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište POUKA produljuje rok za upis u online program usavršavanja za poslove voditelja/ice za izradu i provedbu EU projekata do 27. travnja 2020. godine.


Program usavršavanja je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i provodi se u trajanju od 156 sati (80 sati teorijske nastave i 76 sati vježbi). Ovo je jedini program sustavnog učenja kojim se stječu kompetencije za izradu i provedbu projekata (upravljanje projektnim ciklusom, logička matrica, planiranje aktivnosti i pisanje prijavnice, izrada proračuna projekta, implementacija, monitoring, izvještavanje, studija izvedivosti i analiza troškova i koristi).


Predavači koji sudjeluju u programu su vrsni stručnjaci u tom području, a polaznici kroz nastavu i vježbe stječu vještine potrebne za samostalno vođenja projekata te na kraju izrađuju projektni prijedlog (sažetak projekta, logičku matricu i proračun) kao završni rad.


Online nastava održavat će se 3 puta tjedno po 4 školska sata u poslijepodnevnim satima, a polaznici moraju osigurati vlastito računalo te stabilnu internetsku vezu. O točnim terminima održavanja nastave polaznike ćemo informirati nakon formiranja grupe.


Cijena po polazniku: na upit
Rok za prijavu: 27. travnja 2020.

Više informacija o programu te dokumentaciji potrebnoj za upis možete pronaći na sljedećem linku: https://ou-pouka.hr/programi/ekonomija-trgovina-i-poslovna-administracija/program-usavrsavanja-za-poslove-voditeljaice-za-izradu-i-provedbu-eu-projekata/


Natrag
scroll to top