BESPOVRATNA SREDSTVA ZA POSLOVNE SUBJEKTE SA SJEDIŠTEM NA PODRUČJIMA NASELJENIM PRIPADNICIMA NACIONALNIH MANJINA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavila je Otvoreni javni poziv za Program "Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina" za 2020. godinu.

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) koji svoje sjedište imaju na područjima jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom više od 5% u stanovništvu pripadnika nacionalnih manjina – u našoj županiji to su općine Sokolovac, Rasinja i Peteranec.

Dodijeljena sredstva mogu se utrošiti za:
- ulaganje u unaprjeđenje proizvodnje,
- ulaganje u razvoj novih proizvoda/usluga,
- prilagodba, uređenje i poboljšanje poslovnog i proizvodnog prostora,
- usluge korištenja vanjskih subjekata u razvoju proizvoda,
- marketinške aktivnosti i ulaganja za izlazak na nova tržišta,
- edukacija i stručno osposobljavanje vlasnika i zaposlenika

Natječaj je otvoren od 12. do 26.5.2020., a prijave se dostavljaju osobno ili poštom u Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta. Cjelokupni tekst natječaja i svu popratnu dokumentaciju možete naći na web stranicama Ministarstva.


 


 


Natrag
scroll to top