"Jesen u Lici" naj" />
OBRTNICI OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NASTUPILI NA IZLOŽBI – SAJMU „JESEN U LICI“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

"Jesen u Lici" najznačajnija gospodarska, kulturna i etno manifestacija na području Ličko - senjske županije, tradicionalno je održana po 23. put u Gospiću. Izlaganje na izložbi-sajmu trajalo je od 01. do 03. listopada 2021. godine.

Organizator izložbe bila je Ličko-senjska županija i Razvojna agencija Lira, a Obrtnička komora Ličko-senjske županije je suorganizator.
Manifestaciju su podržali Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, organizator i župan Ernest Petry i brojni drugi predstavnici ministarstava, regionalne i lokalne samouprave i ostali.

Sajam je održan na 4500m2 izložbenog prostora, a među izlagačima su bili i predstavnici Koprivničko – križevačke županije: mesarski obrt Jagušić, Pemako obrt za izradu suvenira, proizvodnju i usluge te Moby Dick proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galaterije. U ime Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije svečanom otvorenju sajma su prisustvovali Tajnik komore Božo Barać i Nataša Tišlerić.


 
Natrag
scroll to top