U petak, 12. studenog 2021. godine u Križevcima na Strossmayerovom trgu, otvoren je 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-k" />
OTVOREN 23. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 12. studenog 2021. godine u Križevcima na Strossmayerovom trgu, otvoren je 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u organizaciji sajma sudjelovali su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica grada Križevaca i Udruženje obrtnika Križevci.

Sajam je otvorio župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je istaknuo zadovoljstvo time da se sajamska manifestacija održava usprkos svim preprekama te je naglasio kako Koprivničko-križevačka županija podupire poduzetništvo i obrtništvo kroz razne programe, a sajamske manifestacije jedan su od njih.

Ovogodišnji se sajam, zbog epidemiološke situacije uzrokovane korona virusom, održava na otvorenom prostoru Strossmayerovog trga i prodajnog je karaktera. Na sajmu izlaže 70-ak izlagača na kućicama i štandovima, a sajam je otvoren od 12. do 14. studenog od 9 do 17 sati.

Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete sajam, razgledaju ponudu i kupe proizvode malih proizvođača, obrtnika, poduzetnika i OPG-a te na taj način podrže domaću proizvodnju iz Koprivničko-križevačke i okolnih županija.
Natrag
scroll to top