U petak, 12. studenog 2021. godine u Križevcima na Strossmayerovom trgu otvoren je 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-kr" />
ODRŽAN 23. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 12. studenog 2021. godine u Križevcima na Strossmayerovom trgu otvoren je 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji je po prvi put održan na otvorenom. Sajam se održavao od 12. do 14. studenog 2021. godine.

Riječ je o najvažnijoj županijskoj manifestaciji koja ima regionalni i međunarodni karakter, a posvećena je promociji obrtništva i gospodarstva.

Svoje je proizvode posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstavilo 70-ak izlagača iz naše i susjednih županija. Na sajmu su se predstavili izlagači iz Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske, Zagrebačke, Karlovačke, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke, Osječko-baranjske i Šibensko-kninske županije. Sajam su podržali i predstavnici Obrtne zbornice Domžale iz Slovenije te Gospodarske i trgovačke komore iz Nagykanizse, Mađarska.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u organizaciji sajma sudjelovali su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica grada Križevaca i Udruženje obrtnika Križevci.

Ovogodišnji se sajam, zbog epidemiološke situacije uzrokovane korona virusom, održao na otvorenom prostoru Strossmayerovog trga u Križevcima i  bio je isključivo prodajnog karaktera, a zbog trenutne epidemiološke situacije dodatni sadržaji i programi nisu organizirani. Sajam je dobio suglasnost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a odvijao se u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite.

Izlagači, kao i posjetitelji, izrazili su veliko zadovoljstvo uspješnom organizacijom sajma usprkos pandemiji korona virusa.

Zahvaljujemo svima koji su svojim sudjelovanjem doprinijeli uspjehu ovogodišnjeg 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, posebno svim izlagačima i posjetiteljima te se nadamo jednako uspješnoj suradnji i sljedeće godine na 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije.
Natrag
scroll to top