Na 14. Obrtničkim sportskim igrama koje su održane u Malom Lošinju od 12. do 15. svibnja 2022. godine nastu" />
OBRTNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE SUDJELOVALI NA 14. OBRTNIČKIM SPORTSKIM IGRAMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na 14. Obrtničkim sportskim igrama koje su održane u Malom Lošinju od 12. do 15. svibnja 2022. godine nastupilo je oko 800 sudionika.

Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije predstavljalo je 25 sudionika obrtnika, obrtnika umirovljenika i njihovih djelatnika. I ovaj put obrtnici iz Koprivničko-križevačke županije postigli su zapažene rezultate.

U ukupnom poretku osvojili su 4. mjesto od ukupno 18 županija.

Ženska obrtnička ekipa Kuglačkog kluba Koprivnica osvojila je srebrnu medalju. Ekipu sačinjavaju Tatjana Balog, Mirjana Gabaj, Silvija Vadla, Ljubica Dorić, Sandra Pehnec i Marina Golub.

Treće mjesto u malom nogometu osvojila je ekipa sastavljena od križevačkih obrtnika i njihovih zaposlenika u sastavu Vitomir Mijić, Marijan Huzjak, Alen Špoljar, Mihael Mladen, Žarko Bastašić, Vjekoslav Zemljak i Velimir Golub.

Čestitamo kuglašicama i nogometašima, ali i drugim sudionicima koji su dostojno predstavljali obrtnike iz Koprivničko-križevačke županije!
Natrag
scroll to top