OTVORENE PRIJAVE ZA IZLAGANJE NA SAJMU VIROEXPO 2022. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na jubilarnom 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede "VIROEXPO" koji se održava od 02. do 04. rujna 2022. godine, Koprivničko-križevačka županije će biti Županija partner.

Slijedom navedenog, Koprivničko-križevačka županija u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije organizira predstavljanje obrtnika i poduzetnika na zajedničkom izlagačkom prostoru.

Pozivaju se svi zainteresirani obrtnici koji se žele predstaviti na sajmu da se jave najkasnije do 20. srpnja 2022. godine u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu putem telefona 048/658-235 ili na e-mail jasna.sabolic@kckzz.hr. 

NAPOMENA: Zainteresirani gospodarski subjekt /  izlagač obvezuje se da će:
- ishoditi kod nadležnih tijela RH sva potrebna odobrenja (dozvole) za prodaju na sajmu i uskladiti svoju djelatnost sa svim zakonskim i podzakonskim aktima RH - izdavati fiskalizirane račune
- biti prisutan u radno vrijeme sajma sve dane njegova održavanja (izuzetak su tvrtke koje prilikom prijave napomenu kako daju samo svoje propagandne materijale / uzorke).

Ukoliko netko želi samostalno izlagati (ne na zajedničkom izlagačkom prostoru) treba ispunjenu prijavnicu dostaviti organizatoru sajma (Viroexpo d.o.o.), platiti račun, a po završetku sajma od Koprivničko-križevačke županije zatražiti subvenciju (50% troška izlagačkog prostora, maksimalno 10.000,00 kuna) na obrascu A100021/22-I. Detaljnije informacije dostupne su na sljedećoj poveznici

Natrag
scroll to top