Upravi odbor Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na svojoj sjednici održanoj 06. srpnja 2022. godine donio je Odluku d" />
IRENA KOVAČIĆ – KANDIDATKINJA ZA PREDSJEDNICU OBRTNIČKE KOMORE KKŽ ZA MANDATNO RAZDOBLJE 2022.-2026. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Upravi odbor Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na svojoj sjednici održanoj 06. srpnja 2022. godine donio je Odluku da je gospođa Irena Kovačić kandidatkinja Upravnog odbora Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije za Predsjednicu Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije za mandatno razdoblje 2022.-2026.

Udruženje obrtnika Đurđevac i Udruženje obrtnika Križevci također su predložili gospođu Irenu Kovačić za Predsjednicu Komore, a očekuje se da će njezinu kandidaturu podržati i njezino matično Udruženje obrtnika Koprivnica.

Zaključeno je da je gospođa Irena Kovačič svojim radom zaslužila da bude Predsjednica još jedan mandat te da u ovim izazovnim vremenima sačuva zajedništvo Komore i sva tri Udruženja obrtnika. 

Pored navedenog, razmatrane su i ostale aktivnosti Komore i Udruženja obrtnika te je raspravljano o aktivnostima i obvezama koje su u najavi.
Natrag
scroll to top