ODRŽANA 1. SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 24. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 31. kolovoza 222. godine u Križevcima je održana prva sjednica Organizacijskog odbora 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicom je predsjedavao Predsjednik Organizacijskog odbora i župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren.

Tijekom sjednice održana je rasprava o svim važnim temama vezanima uz organizaciju 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici je odlučeno da će se ovogodišnji sajam održati u Sportskoj dvorani u Križevcima od 11. do 13. studenog 2022. godine.

Članovi Organizacijskog odbora za direktora Sajma ponovnim izborom potvrdili su tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božu Baraća, a partner ovogodišnjeg sajma je Varaždinska županija.

Kao okosnica sajmenih događanja, uz one najvažnije - izlagače, najavljene su sljedeće aktivnosti: promocija strukovnog obrazovanja i obrtničkih zanimanja, izložba malih životinja, Martinje po Križevačkim štatutima u suradnji s Udrugom vinara i vinogradara „Bilikum“ te modna revija i revija frizura.

Također, istaknuto je kako će cijena izložbenog prostora za izlagače ostati nepromijenjena u odnosu na protekle godine, dok je cijena ulaznice 15 kuna, a služit će ujedno i kao srećka za nagradnu igru Sajma.

Pripreme za Sajam tako su i službeno započele, no ostavljena je mogućnost izmjene programa sukladno epidemiološkoj situaciji na području županije u planirano vrijeme njegovog održavanja.
Natrag
scroll to top