U utorak, 06. rujna 2022. godine delegacija Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na čelu s Predsjednicom Irenom Kovačić" />
PREDSTAVNICI OBRTNIČKE KOMORE KKŽ U POSJETU OBMOČNOJ OBRTNO-PODJETNIŠKOJ ZBORNICI DOMŽALE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 06. rujna 2022. godine delegacija Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na čelu s Predsjednicom Irenom Kovačić posjetila je Območnu obrtno-podjetnišku zbornicu Domžale.

Temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji između Obrtničke komore KKŽ i Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale na sastanku se razgovaralo o aktualnoj problematici u obrtništvu i poduzetništvu, ali i budućim suradnjama i projektima na kojima će se zajednički raditi.

Na sastanku su razmijenjena iskustva vezana uz uvjete rada obrtnika i poduzetnika u trenutnoj situaciji inflacije i energetske krize te su razmijenjene informacije i iskustva o tome na koji način su Vlade Republike Hrvatske i Slovenije reagirale i kakve su oblike pomoći ponudile gospodarstvu.

Isto tako, dogovoreno je i da će se Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale zajedno sa svojim članovima predstaviti na ovogodišnjem 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije.

Nadalje, na sastanku se razgovaralo i s predstavnicom Javnog zavoda Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana o zajedničkoj budućoj suradnji i prijavi projekta u okviru programa Erasmus+.
Natrag
scroll to top