U petak, 28. listopada 2022. godine u organizaciji Gospodarske i trgovačke komore Nagykanisza održana je gospodarska konferencija. " />
ODRŽANA GOSPODARSKA KONFERENCIJA U NAGYKANIZSI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 28. listopada 2022. godine u organizaciji Gospodarske i trgovačke komore Nagykanisza održana je gospodarska konferencija.

Gospodarskoj konferenciji prisustvovali su zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec, ravnateljica PORA Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać i suradnica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Marinela Bašić.

Uz brojne goste nazočni su bili i veleposlanik Republike Hrvatske u Mađarskoj dr.sc. Mladen Andrlić, počasni konzul Republike Hrvatske u Nagykanizsi dr. Atila Kos, član mađarskog parlamenta Peter Cseresnyes, gradonačelnik grada Nagykanizse Balogh László, predsjednik Gospodarske i industrijske komore Nagykanizsa Joszef Polay i brojni drugi uzvanici.

Na konferenciji su održane prezentacije na temu kružnog gospodarstva, utjecaja energetske krize i inflacije na malo i srednje poduzetništvo, a tom su prilikom dodijeljena i priznanja najboljim poduzetnicima.
Natrag
scroll to top