KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA SUFINANCIRA IZLAGANJE NA OBRTNIČKIM I GOSPODARSKIM SAJMOVIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv za aktivnost A 100021 Županijski obrtnički i gospodarski sajmovi.

Pozivaju se svi gospodarski subjekti (tvrtke, obrti, zadruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva registrirana sukladno članku 15. Zakona o OPG-u) koji tijekom 2022. godine sudjelujući na tuzemnim i međunarodnim sajmovima i manifestacijama promoviraju vlastite proizvode da dostave svoje zahtjeve. Županija će subvencionirati 50 % nastalih materijalnih troškova (izlagački prostor/kotizacija i dizajn etikete/pakiranja proizvoda).

PDV nije prihvatljiv trošak, a godišnji kumulativni iznos subvencije po gospodarskom subjektu je 10 tisuća kuna.

Zahtjev upotpunjen dokumentacijom navedenom u Javnom pozivu podnosi se do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 16. prosinca 2022. godine na adresu:
Koprivničko-križevačka županija Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Antuna Nemčića 5, 48 000 Koprivnica ili na e-mail: pisarnica@kckzz.hr  i jasna.sabolic@kckzz.hr

Više informacija dostupno je u Javnom pozivu u privitku, a za dodatne informacije možete se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije. 

Natrag
scroll to top