OBRTNIČKA KOMORA KKŽ I UDRUŽENJE OBRTNIKA KOPRIVNICA ORGANIZIRALI HUMANITARNU AKCIJU ZA KORISNIKE CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Udruženje obrtnika Koprivnica, Ceh frizera i kozmetičara i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Koprivnica, 12.12.2022. godine organizirali su humanitarnu akciju friziranja najstarijih korisnika Centra za socijalnu skrb Koprivnica.

U prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije okupilo se 20-ak korisnika Centra za socijalnu skrb i njihovih udomitelja gdje su ih članice Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Koprivnica uz razgovor i druženje uredile (frizirale), a na kraju su im podijeljeni i prigodni pokloni, voće i medenjaci koje je donirao obrt MEDIČARNA ŠPIĆKO.

U humanitarnoj akciji sudjelovali su sljedeći obrti, članovi Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Koprivnica:
"DANICA" studio frizura i ljepote;
Frizerski obrt "SANDRA";
VALENTINA, frizerski obrt;
Frizerski salon "MULIER";
Frizerska radnja za žene "FRIZERSKI SALON LIDIJA" i
ANA, obrt za frizerske usluge.

Predsjednica Ceha frizera i kozmetičara gđa. Tatjana Balog zaželjela je korisnicima Centra za socijalnu skrb sretne blagdane te izrazila želju da se ovakva humanitarna akcija provede i iduće godine, u dva navrata povodom Uskrsa i Božića.

Prigodnim riječima obratili su se i predstavnici Udruženja obrtnika Koprivnica i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te predstavnici Centra za socijalnu skrb Koprivnica koji su zahvalili na suradnji i humanitarnom radu obrtnika te također iskazali želju za daljnjom organizacijom sličnih humanitarnih akcija.
Natrag
scroll to top