NAJAVA JAVNIH POZIVA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE IZ PODRUČJA GOSPODARSKIH DJELATNOSTI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obavještavamo Vas da će Koprivničko – križevačka županija raspisati Javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava koje spadaju u potpore malih vrijednosti za obrtnike i druge gospodarstvenike.

Javni pozivi, zajedno s obrascem zahtjeva i popisom dokumentacije, bit će objavljivani sukcesivno u razdoblju od veljače do srpnja 2023. godine na mrežnoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

Potpore će se odnositi na sljedeća područja:
1.      Potpore male vrijednosti za ulaganje u materijalnu imovinu na poljoprivrednom gospodarstvu
2.      Potpora male vrijednosti za okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta i arondaciju
3.      Potpora male vrijednosti za višegodišnje nasade
4.      Potpora male vrijednosti za osiguranje u poljoprivredi
5.      Potpora male vrijednosti za povećanje ekonomske veličine poljoprivrednog gospodarstva
6.      Potpora male vrijednosti za kontrolu i certifikaciju ekološke proizvodnje
7.      Potpora male vrijednosti za legalizaciju poljoprivrednih objekata
8.      Potpora male vrijednosti za pčelarsku proizvodnju
9.      Potpora male vrijednosti - Sufinanciranje kamata za poljoprivrednu proizvodnju
10.  Potpora male vrijednosti za industrijsku proizvodnju povrća
11.  Tekući projekt T 100093 Potpora male vrijednosti za gospodarstvo po direktivi 1407 (poduzetnici do 50 zaposlenih) za gospodarske subjekte koji su zadržali isti nivo zaposlenosti ili ga povećali te u imaju rast troškova svih energenata (struja/plin/gorivo) za najmanje 25 % (2022./2021.)
12.  Tekući projekt T 100004 poticanje izgradnje gospodarskih građevina sufinanciranjem glavnih građevinskih projekata javnog i privatnog sektora
13.  Aktivnost A 100199 Potpora za samozapošljavanje „START UP“ za sve (nezaposlene i zaposlene)
14.  Aktivnost A 100021 Županijski obrtnički i gospodarski sajmovi 15.  T 100090 Potpore male vrijednosti – subvencija kamata (dva natječaja) - HBOR-ovim programima „Poduzetništvo mladih, žena i početnika“ i „Investicije privatnog sektora“ - Obrtna sredstva za mikro i male poduzetnike (do 50 zaposlenih).


Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete se obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko–križevačke županije telefonom na broj 048/624-476 ili putem e-maila na ok.koprivnica@hok.hr.
Natrag
scroll to top