OBRTNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NASTUPAJU NA SAJMU VIROEXPO 2023. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković danas je u Virovitici svečano otvorio 26. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023. na kojemu se i ove godine predstavljaju izlagači iz Koprivničko-križevačke županije.

Na Sajmu se predstavlja 11 izlagača iz Koprivničko-križevačke županije od kojih je 6 obrtnika koji su izrazili zadovoljstvo ovogodišnjim izlaganjem na sajmu Viroexpo  2023. Sajam se prostire na više od 21 tisuću četvornih metara vanjskog i unutarnjeg prostora, a prema riječima župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića, pokazao se kao pokretač gospodarskog razvoja te je prilika za razmjenu iskustava, ideja i sklapanje poslova.

Na Sajmu ove godine sudjeluje više od 500 izlagača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Srbije, Makedonije, Italije, Austrije i Azerbajdžana, a uz brojna stručna predavanja i panele, organizirani su gastronomski, zabavni i drugi sadržaji.

Otvorenju sajma su u ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije prisustvovale su tajnica Marinela Bašić i savjetnica za obrazovanje Azra Magdić.
Natrag
scroll to top