U utorak, 18. travnja u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica održana je konferencija „Žene i poduzetništvo u Ko" />
ODRŽANA KONFERENCIJA „ŽENE I PODUZETNIŠTVO U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI” - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 18. travnja u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica održana je konferencija „Žene i poduzetništvo u Koprivničko-križevačkoj županiji”. Organizator konferencije je Koprivničko-križevačka županija, dok su suorganizatori Obrtnička komora KKŽ, HGK ŽK Koprivnica, Udruga poslovnih žena ALFA i Lals media d.o.o.

Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije tom je prilikom ispred Županijske uprave u prigodnom govoru zahvalio svim partnerima koji su sudjelovali u organizaciji te istaknuo kako žene treba što više ohrabriti da se uključe u poduzetništvo.

Mišel Jakšić, gradonačelnik Grada Koprivnice kazao je kako je potrebna veća zastupljenost žena u javnoj upravi što je dodana vrijednost te kako ga veseli veće uključenje žena u gospodarski sektor.

Predsjednica Obrtničke komore KKŽ Irena Kovačić istaknula je kako je ponosna na činjenicu da sve veći broj žena ulazi u svijet obrtništva i poduzetništva te kako rezultati poslovanja u gospodarstvu pokazuju da su žene uspješne, a da svoje poslovne odluke donose racionalnije. Također, istaknula je kako je ponosna na to što se žene uspješno nose sa svim izazovima te je zahvalila svakoj ženi koja se odlučuje na pokretanje vlastitog poslovanja.

Sudionicima konferencije obratili su se i Marijana Sopek iz tvrtke LALS MEDIA, Renata Lohajner iz HGK ŽK Koprivnica  i Sanja Pernjak, predsjednica Kluba poslovnih žena Alfa koje su zahvalile Županiji na inicijativi i organizaciji konferencije te dodale kako je važno promovirati žensko poduzetništvo.

Nakon uvodnih govora uslijedio je panel „Financiranje žena poduzetnica“. 

Na drugom panelu „Žene u javnom životu“ bilo je riječi o balansiranju između poslovnog, političkog i privatnog života, a svoja je iskustva podijelila i predsjednica Obrtničke komore KKŽ Irena Kovačić koja je istaknula kako, bez obzira na to što je žena, nikada nije doživjela prepreke u razvitku svog poslovanja i kako svaka žena treba biti dovoljno hrabra i ući u svijet obrtništva i poduzetništva.

Na kraju konferencije održan je i motivacijski trening na temu upravljanja vremenom koji je za sve sudionice pripremila Ljiljana Drenški Cvrtila.
Natrag
scroll to top