Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije je u suradnji s HGK ŽK Koprivnica organizirala edukaciju za obrtnike i poduzetnike" />
ODRŽANA EDUKACIJA „NAUKOVANJE ZA OBRTNIČKA ZANIMANJA” - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije je u suradnji s HGK ŽK Koprivnica organizirala edukaciju za obrtnike i poduzetnike na temu „Naukovanje za obrtnička zanimanja”. Edukacija je održana u četvrtak, 25. svibnja u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Okupljenima se uvodno obratila Marinela Bašić, tajnica Obrtničke komore KKŽ, a prezentaciju su prisutnima održali Azra Magdić, savjetnica za obrazovanje Obrtničke komore KKŽ i Filip Adaković, pedagog Strukovne škole Đurđevac.

Cilj edukacije je bio informirati poslodavce koji žele primati učenike na naukovanje o postupku dobivanja dozvole (licencije) za naukovanje te one poslodavce koji već imaju licenciju informirati o postupku relicenciranja.

Na edukaciji se okupilo 20 obrtnika i poduzetnika koji su podijelili svoja iskustva vezana za naukovanje, a prezentirane su im sve informacije oko postupka licenciranja.  
Natrag
scroll to top