Obrtnička komora " />
ZAVRŠENA PREZENTACIJA SREDNJIH ŠKOLA I ZANIMANJA NA PODRUČJU KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko – križevačke županije je kao partner prisustvovala prezentacijama srednjih škola i zanimanja u organizaciji Koprivničko – križevačke županije i partnera HGK županijske komore Koprivnica i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.


Promocija srednjih škola i zanimanja je održana u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima početkom mjeseca lipnja. Učenici osmih razreda osnovnih škola na području županije upoznali su se s obrazovnim programima koje nude pojedine škole, mogućnostima profesionalnog usmjeravanja, cjeloživotnog obrazovanja te su na zoran način mogli vidjeti specifičnosti pojedinih zanimanja.


Cilj ovakvih događaja je pomoći učenicima u odabiru budućeg zanimanja s obzirom na njihove interese i sposobnosti na način da ih se informira i potakne da u razgovoru s roditeljima i stručnim osobama nastave obrazovanje u željenom smjeru.
Natrag
scroll to top