Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije potpisala je Ugovor o suradnji s Merkur osiguranjem d.d. s ciljem ugovaranja moguć" />
POGODNOSTI ZA ČLANOVE OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA USLUGE MERKUR OSIGURANJA D.D. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije potpisala je Ugovor o suradnji s Merkur osiguranjem d.d. s ciljem ugovaranja mogućnosti ostvarenja popusta za članove Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Temeljem potpisanog Ugovora o suradnji, obrtnici članovi Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije ostvaruju mogućnost popusta na redovnu godišnju premiju osiguranja za sebe, svoje zaposlenike i članove obitelji za sljedeće proizvode:
- Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje – 20% popusta
- Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje Plus – 20% popusta.

Također, osim navedenih popusta, temeljem potpisanog Ugovora o suradnji za obrtnike su osigurane i ostale pogodnosti kod Merkurovih ugovornih partnera. Navedene ponude odnose se na sve članove Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije koji su zainteresirani za sklapanje ugovora o navedenim vrstama osiguranja.

Više informacija je dostupno u letku u privitku.

Natrag
scroll to top