SVEČANO OTVOREN 25. MEĐUNARODNI SAJAM U MOSTARU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, u svom 25. izdanju, u utorak 16. travnja otvorio je svoja vrata posjetiteljima, a riječ je o najvećoj gospodarskoj manifestaciji u Bosni i Hercegovini, ali i cijeloj regiji. Ovogodišnja zemlja partner je Republika Hrvatska, a sudjeluje oko 800 izlagača iz 30-tak zemalja od čega 40-ak tvrtki iz Hrvatske među kojima su i izlagači iz Koprivničko-križevačke županije. Manifestaciju je službeno otvorio predsjednik Vlade RH Andrej Plenković koji je naglasio da je Bosna i Hercegovina važan strateški partner Hrvatskoj u gospodarskom i političkom smislu te da je robna razmjena zemalja iznosila preko četiri milijarde eura.

Prigodnim su se riječima obratili i direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto i predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.  

U ime Koprivničko-križevačke županije otvorenju Sajma su prisustvovali župan Darko Koren i pročelnici Melita Ivančić, Darko Masnec i Marijan Štimac, ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ Melita Birčić, predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić sa suradnicima, predsjednik Uprave tvrtke Radnik Mirko Habijanec, predstavnici HGK Županijske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj i Obrtničke komore KKŽ predsjednica Irena Kovačić i tajnica Marinela Bašić i pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev.

Dugi niz godina na Sajmu se predstavljaju i obrtnici, poduzetnici i tvrtke iz Koprivničko-križevačke županije u organizaciji HGK ŽK Koprivnica i županijske Obrtničke komore, a ove godine ih je bilo ukupno 20.

Izvor: KKŽ
Natrag
scroll to top