ODRŽANA SJEDNICA CEHA PROIZVODNIH OBRTA OBRTNIČKE KOMORE KKŽ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 07. svibnja u prostorima Obrtničke komore KKŽ održana je sjednica Ceha proizvodnog obrta Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije. Predsjednica Ceha, Ksenija Kolarević, otvorila je sjednicu te pokrenula konstruktivne rasprave o ključnim temama koje su od iznimnog značaja za obrtnike.

Jedna od ključnih točaka dnevnog reda bila je rasprava o mogućnostima korištenja EU sredstava za obrtnike. Članovi Ceha detaljno su upoznati s trenutno otvorenim i aktualnim natječajima, kao i onima koji se očekuju do kraja godine. Ova tema pružila je vrijedne informacije za obrtnike koji žele iskoristiti dostupna sredstva za unapređenje svojih poslovanja.

Tijekom sjednice također je raspravljano o statusu obrtnika prilikom odlaska u mirovinu, kao i o općem statusu obrtnika i obrtništva u gospodarstvu i društvu. Ove teme otvorile su prostor za važne diskusije o podršci i prepoznavanju uloge obrtnika u lokalnoj zajednici te o mogućnostima unapređenja njihovog položaja.

Ovakvi susreti imaju ključnu ulogu u jačanju zajedništva među obrtnicima te u promicanju njihovih interesa u široj javnosti.
Natrag
scroll to top