ODRŽAN SASTANAK S TEMOM APLICIRANJA PROJEKTNOG PRIJEDLOGA U OKVIRU NATJEČAJA „ŠIRENJE MREŽE SOCIJALNIH USLUGA U ZAJEDNICI – FAZA III“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Sastanak na temu apliciranja projektnog prijedloga u okviru natječaja „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza III“ održan je u ponedjeljak, 18. kolovoza 2014. godine u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije.
Sastanku su prisustvovali potencijalni partneri i pridruženi suradnici u projektu, predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja te ravnatelji Obrtničke škole Koprivnica, Strukovne škole Đurđevac i Srednje škole „Ivan Seljanec“. Prisutni su raspravljali o nadležnosti i zadacima pojedinih partnera i suradnika te o glavnim aktivnostima i proračunu projekta.
Cilj navedenog projekta je djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi pripremiti za samostalan život i ulazak na tržište rada, pružiti im dodatna znanja, vještine i poduzetničke kompetencije. Ciljana skupina su djeca koja polaze strukovna zanimanja budući da se školuju za direktan ulazak na tržište rada, bilo kao budući poslodavci ili kao tražitelji zaposlenja sa strukovnim obrazovanjem.


Natrag
scroll to top