ODRŽANA PREZENTACIJA NATJEČAJA “OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO I OBRT” - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 10. rujna 2014.godine, u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je prezentacija natječaja „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“ iz Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007.-2013. koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.

Obrti i trgovačka društva su prihvatljivi prijavitelji u okviru Grupe 1: Edukacija poduzetnika i obrtnika, a rok za prijavu je 01. listopada 2014. godine.

Cilj prezentacije bio je informirati potencijalne prijavitelje, prije svega obrtnike, o mogućnostima kandidiranja te postupku prijave na navedeni natječaj.

Prezentaciji je prisustvovalo desetak obrtnika s područja Koprivnice te predstavnici Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica. Tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać uvodno se obratio prisutnima, a prezentaciju samog natječaja održala je Jasmina Sinovec, stručna suradnica za obrazovanje u Komori i ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA.
Tijekom prezentacije prisutni su pokazali interes za kandidiranjem projekata koji će doprinijeti unaprjeđenju kompetencija obrtnika i njihovih zaposlenika. Svi zainteresirani obrtnici moći će koristiti besplatnu savjetodavnu i stručnu pomoć koju pruža Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije s ciljem što uspješnije prijave projekata na natječaj. Više o samom natječaju te kompletnu natječajnu dokumentaciju možete pronaći na linku: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/94


Natrag
scroll to top