ŽUPAN KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE G. DARKO KOREN URUČIO UVJERENJA O USAVRŠAVANJU VODITELJIMA ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 20. svibnja 2015. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije organizirana je dodjela uvjerenja o usavršavanju za polaznike koji su uspješno završili programa.

Dodjeli su prisustvovali župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ivan Pal, ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA Jasmina Sinovec, predsjednik Upravnog vijeća Učilišta Božo Barać te polaznici programa usavršavanja.

Polaznici ove grupe bili su zaposlenici Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HGK Županijske komore Koprivnica. Svi su uspješno završili edukaciju i stekli zvanje voditelja za izradu i provedbu EU projekata, odnosno osnovna znanja za apliciranje i provedbu EU projekata. Uvjerenje o usavršavanju koje im je tijekom dodjele uručeno je javna isprava i upisuje se u elektronsku radnu knjižicu.

Prilikom dodjele Uvjerenja prisutnima su se prigodnim riječima obratili ravnateljica Učilišta Jasmina Sinovec, predsjednik Upravnog vijeća Učilišta Božo Barać, župan Darko Koren, a u ime svih polaznika ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić.

Natrag
scroll to top