VLASNIKU OBRTA „MOBY DICK“ DARKU FRANKOLU DODIJELJENA "STATUA ZLATNE RUKE S POVELJOM" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak 1. srpnja 2016. godine u Hotelu Westin u Zagrebu održana je Svečana Akademija Hrvatske obrtničke komore. Na Svečanoj Akademiji su dodjeljene nagrade zaslužnim obrtnicima iz Republike Hrvatske. Najvišu nagradu Hrvatske obrtničke komore (jednu od tri ukupno), "Statua Zlatne ruke s poveljom" dobio je gospodin Darko Frankol, vlasnik obrta “Moby dick” iz Koprivnice.


Nagrada se dodjeljuje za dugogodišnje uspješno bavljenje obrtom, doprinos razvitku komorskog sustava, obrazovanja, očuvanja tradicije i na drugim područjima. Gospodina Frankola je za ovu uglednu nagradu predložila Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije (obrazloženje Prijedloga nalazi se u privitku). Ovu vrijednu nagradu, gospodinu Frankolu uručio je gospodin Jurčić, savjetnik za gospodarstvo predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović koja je bila pokrovitelj Svečane Akademije.


 


 Natrag
scroll to top