ZAPOČELO OSPOSOBLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA ZA ZANIMANJE OPERATER/KA CNC TOKARILICOM I CNC GLODALICOM - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana, 16. svibnja Obrtničko učilište Pouka u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Bjelovar, započelo je program izobrazbe nezaposlenih osoba za potrebe tržišta rada za zanimanje operater/ka CNC tokarilicom I CNC glodalicom.

Područni ured Bjelovar uputio je nezaposlene osobe na dodatnu izobrazbu u Obrtničko učilište Pouka kako bi stekli dodatna znanja i vještine koje će im olakšati pronalazak zaposlenja. Program osposobljavanja za obavljanje poslova operatera/ke CNC tokarilicom i CNC glodalicom pohađa 9 polaznika, a provodi se u trajanju 250 sati, od čega je 120 sati stručno-teorijske nastave, 30 sati vježba i 100 sati praktične nastave.

Nakon odslušanog teorijskog dijela nastave polaznici će biti upućeni na praktičnu nastavu kod ovlaštenih izvođača. Nakon uspješno položene završne provjere biti će im dodijeljena Uvjerenja o osposobljavanju.


Natrag
scroll to top