PREDSTAVNICI OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 40-TOJ OBLJETNICI OBMOČNE OBRTNO-PODJETNIŠKE ZBORNICE DOMŽALE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić i Tajnik Božo Barać bili su nazočni prilikom obilježavanja 40-te obljetnice Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale je Komora koja već 40 godina uspješno djeluje na području općine Domžale. U svom radu ostvaruje zavidne rezultate. Na svečanosti Komore uručena su priznanja Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije i Obrtne zbornice Domžale zaslužnim članovima.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije razvija suradnju sa Obrtnom zbornicom Domžale već više godina. Na ovom skupu dogovorena je buduća suradnja. Obrtnici iz Domžala će nastupiti na 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima, a Komore će zajedno aplicirati na Europske fondove.

Samoj svečanosti uz Predsjednicu i Tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije bili su nazočni i Predsjednik Obrtne zbornice Slovenije Branko Meh, Predsjednici drugih obrtnih zbornica iz Slovenije i predstavnici lokalnih vlasti na čelu sa županom Tonijem Dragarom.


 


Natrag
scroll to top