GOSPOĐA JASNA KOLAR VLASNICA OBRTA ZA UGOSTITELJSTVO „PICASSO“ IZ ĐURĐEVCA DOBILA PRESTIŽNO PRIZNANJE HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na 32. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika koji se održava u Šibeniku, Hrvatska obrtnička komora dodijelila je prestižna Priznanja obrtnicima koji se bave ugostiteljstvom i turizmom.

Na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika Đurđevac prestižno Priznanje dobila je gospođa Jasna Kolar iz Đurđevca. Ugostiteljski obrt registrirala je 12.2.2002. godine i trenutno ima dva objekta: restoran-zalogajnicu pod nazivom „Picasso“ i caffe bar „Plave noći“. U obrtu je zaposleno osam djelatnika. Predsjednica je Ceha ugostitelja u Udruženju obrtnika Đurđevac i član je Ceha ugostitelja Koprivničko-križevačke županije. Članica je Skupštine i Upravnog odbora Udruženja obrtnika Đurđevac. Aktivno surađuje sa Strukovnom školom Đurđevac i ima licencu za zanimanje kuhar i konobar. U svom obrtu obučila je brojne učenike. Također, aktivno sudjeluje u svim manifestacijama koje organizira Udruženje obrtnika Đurđevac, Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca.


Natrag
scroll to top