DONACIJA NOVČANIH SREDSTAVA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora odlučile su donirati svaki mjesec za vrijeme trajanja epidemije izazvane koronavirusom po 10.000,00 kuna (travanj, svibanj, lipanj).

U četvrtom mjesecu sredstva smo donirali Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek Koprivnica za borbu protiv epidemije izazvane koronavirusom.

U dogovoru s Kriznim stožerom Civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora donirat će u petom mjesecu 10.000,00 kuna Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica za socijalnu samoposlugu. 

Za šesti mjesec Komora će donirati 10.000,00 kuna Županijskom Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica za nabavku zaštitne opreme i sredstava koje koriste u ovoj složenoj situaciji.


Županijski Dom za starije i nemoćne osobe i Crveni križ vode veliku borbu protiv epidemije izazvane koronavirusom i pokušavaju ublažiti posljedice. Isto tako, obje institucije su uz svoj humani rad i vrlo značajni partneri Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije i Obrtničkom učilištu Pouka na području strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih. 

S obzirom na to da su ove institucije u velikoj potrebi, odlučili smo donacije uplatiti odmah, a pozivamo i sve druge koje su u mogućnosti da se uključe i da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.


 


Natrag
scroll to top