Ministarstvo gospodarstva, poduzetni&sca" />
MINISTARSTVO OBJAVILO JAVNI POZIV ZA DODJELU POTPORA TRADICIJSKIM I UMJETNIČKIM OBRTIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2020. godinu.

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) koji obavljaju djelatnost na obrtnički način i izrađuju proizvode tradicijskog i umjetničkog obrta pretežito ručnim radom i u malim serijama, sukladno odredbama Pravilnika o tradicijskim odnosno umjetničkim obrtima („Narodne novine“, broj 112/07), a detaljni uvjeti za prihvatljivost prijavitelja navedeni su u natječajnoj dokumentaciji.

Iznosi potpora koji se mogu dodijeliti su od 20.000 do 50.000 kn, a financira se do 100% ukupnih troškova projekta.

Sredstva iz potpore mogu se utrošiti na sljedeće aktivnosti:

SKUPINA A
- ulaganje u unaprjeđenje proizvodnje,
- ulaganje u razvoj novih proizvoda/usluga,
- prilagodba, uređenje i poboljšanje interijera poslovnog i proizvodnog prostora,
- uvođenje sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete,
- upravljanje i zaštita intelektualnog vlasništva

SKUPINA B
- marketinške aktivnosti i ulaganja za izlazak na nova tržišta,
- edukacija i stručno osposobljavanje vlasnika i zaposlenika.

Prijave se zaprimaju isključivo od 14.05. do 28.05.2020. godine osobno ili putem pošte na adresu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Detaljnije informacije i popis tražene dokumentacije, mogu se pronaći na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta: https://gospodarstvo.gov.hr/javni-pozivi-ministarstva/11168


Natrag
scroll to top