POZIV ZA IZLAGANJE NA 24. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Osobito nam je zadovoljstvo pozvati Vas da izlažete na 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 11. do 13. studenog 2022. godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada. Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije Vašeg izlagačkog prostora prema Vašoj želji.

Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama.

Očekujemo nastup oko 300 izlagača uključujući i inozemne izlagače. Za informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com

Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se Vašem dolasku na 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

Natrag
scroll to top