Ceh frizera i kozmetičara  Obrtničke komore Međimurske županije organizira jednodnevni seminar „ČAKOVEC BEAUTY CONNEC" />
POZIV NA SEMINAR "ČAKOVEC BEAUTY CONNECTION" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ceh frizera i kozmetičara  Obrtničke komore Međimurske županije organizira jednodnevni seminar „ČAKOVEC BEAUTY CONNECTION – Napredne tehnike u friziranju i kozmetici“, koji će se održati u nedjelju,11. veljače 2024.godine u Hotelu Castellum, V.Nazora 16, Čakovec.

Pozivamo Vas da se pridružite seminaru u vremenu od 09 do 17 sati te sudjelujete u edukativnim radionicama eminentnih stručnjaka iz područja frizerstva i kozmetike.
U nastavku je dostupan program događanja.

Prijave za seminar primaju se putem Vibera, SMS-a ili pozivom organizatorima događanja (zbog ograničenog broja mjesta prijave se primaju do popunjenja) :
Kristina Strniščak (kozmetičari) - 098 9630123
Boris Lukovnjak (frizeri) - 091 9532689

Svaki prijavljeni sudionik nakon prijave kod organizatora dobiti će upute za uplatu kotizacije. Kotizacija iznosi 60,00 EUR-a (za članove Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Međimurske županije 40,00 EUR). U iznos kotizacije uključeni su programi/edukacije te besplatan ručak. Nakon održanog seminara, sudionici dobivaju Potvrdu o sudjelovanju na seminaru!

Natrag
scroll to top