Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom organizira događanje Majstori lj" />
MAJSTORI LJEPOTE - DANI FRIZERA I KOZMETIČARA HOK-a - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom organizira događanje Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a.

Ova beauty manifestacija održat će se od 8. do 10. ožujka 2024. godine kao sastavni dio jubilarnog 25. sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024. te će pružiti uvid u najnovije trendove i izazove koji oblikuju ovu industriju.

U sklopu višednevnog događanja održat će se Državno natjecanje frizera i kozmetičara, ali i natjecanja za učenike strukovnih škola te niz zanimljivih panela i rasprava – programi koje će privući najbolje domaće talente iz frizerskog i kozmetičkog svijeta, pružajući im priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost.

Ovim putem posebno ističemo i pozivamo sve zainteresirane natjecatelje da se prijave na Državno prvenstvo frizera i kozmetičara. U prilogu su propozicije i dokumenti za prijavu na natjecanje.

Također, u nastavku se nalaze i propozicije i dokumenti za prijavu na natjecanje za učenike strukovnih škola. 

Natrag
scroll to top